Coachingsprogramma's

Verandering gedragspatroon


Elk gedragspatroon kan aangepast worden, al kost de ene aanpassing meer tijd dan de andere. Zo'n patroon kan meerdere onbewuste gewoontes omvatten die ook nog eens verweven kunnen zijn met gewoontes van anderen. Het is belangrijk om dit goed in kaart te brengen om te gaan begrijpen wat de aanpassing precies inhoudt en waarom het op dit moment nog niet is gelukt om te veranderen. 


Aanbeveling van minimaal 5 sessies om inzichtelijk te maken wat het huidige patroon is (en waarom dat zo is), wat de gewenste aanpassing is en hoe je de aanpassing wilt realiseren. Daarin zullen we meerdere doelen stellen en mogelijke valkuilen benoemen.


De echte verandering komt pas als je zelf actie onderneemt. "Iets leren en niets doen, staat gelijk aan niets leren".


Gebruik het contactformulier om een gratis intake aan te vragen.

Mentale groei - sport


Veel topsporters benadrukken het belang van mentale fitheid. Maar wat is dat nou precies? Dit is een breed begrip omdat ieder persoon dit anders ervaart. Het mentale aspect heeft in ieder geval te maken met drive en hoe iemand omgaat met veranderingen (tegenslagen). Hier zijn handvatten voor, maar ook bij dit coachingsprogramma begint het met het vergroten van zelfkennis, het stellen van doelen en het creeeren van focus om verantwoordelijkheid te nemen.


Aanbeveling van minimaal 5 sessies om te bepalen wat jouw drive is, waar je tegenaan loopt en wat je wilt veranderen aan jouw gedrag. De insteek van de sessies zijn aangepast op wat jij nodig hebt en hoe jij het beste leert.


Gebruik het contactformulier om een gratis intake aan te vragen.

Wedstrijdbegeleiding - sport


Voor veel sporters is het verschil in niveau en beleving groot tussen een training en een wedstrijd. Dat is niet gek omdat er meerdere (mentale) factoren meespelen in een wedstrijd die op training niet of minder aanwezig zijn. Denk hierbij aan angst om te verliezen of de invloed die het publiek of je tegenstander heeft op jou. 


In dit coachingsprogramma's van minimaal 3 sessies (voorbespreken, observeren en evalueren van jouw wedstrijd) geef ik tools om je meer weerbaar te maken tegen interne en externe invloeden die jouw niveau negatief beinvloeden in een wedstrijd. 


Gebruik het contactformulier om een gratis intake aan te vragen.

Contact

 
 
 
 
 
unsplash