MF Performance Coaching
 
DOEL  GEDRAGSVERANDERING RESULTAAT

Reviews

"Mark is een rustig en geduldig persoon om fijne gesprekken mee te voeren. Hij luistert goed naar je en weet de juiste vragen te stellen aan de hand van de situatie. Hij denkt actief mee in het maken van doelen en werkt deze uit.
Ik voelde me totaal op mijn gemak. Aan de hand van onze sessies ben ik weer een stapje verder gekomen. Dit was de eerste keer dat ik een coaching sessie volgde en ik vond het fijn hoe ik geholpen werd door Mark. 
Dankjewel!"

Eline, 22 jaar
 

"Ik heb Mark ervaren als een vriendelijke, doelgerichte coach. Met zijn enthousiasme en structuur heeft hij mij goed geholpen om mijn coachings-doelen te realiseren."

Fred, 54 jaar


"Mark is een sociaal persoon die goed naar je luistert en je verhaal begrijpt. Hij neemt echt de tijd om je te helpen. Ik heb dan ook veel geleerd over mezelf in onze gesprekken. Mark je bent een topper, dank je wel!"

Teuni


"Mark is een energieke, betrokken coach. Hij is zeer sterk op het gebied van plannen en organiseren en kan op een overtuigende manier taakgericht aansturen, waarin hij altijd naast de klant blijft staan."

Denise, 27 jaar


"De samenwerking met Mark is top. Hij heeft verstand van zaken, luistert goed naar je en stelt samen met jou hele goede doelen. Dit heeft mij mentaal heel erg geholpen."

Floor, 16 jaar