MF Performance Coaching
 
DOEL  GEDRAGSVERANDERING RESULTAAT

Achtergrond en aanpak 

Na het behalen van certificaten voor (HBO) Coaching, Praktische Psychologie en Sportpsychologie en 3 jaar werkervaring als coach, wilde ik me meer gaan richten op dat waar ik de meeste voldoening uit haal, namelijk 1 op 1 coaching om mensen te helpen hun doelen te bereiken!

De vraag "waarom bepaalde doelen niet worden behaald die wel binnen de mogelijkheden liggen" is de basis van mijn interesse voor coaching.

Ik hou van een gestructureerde aanpak, waarbinnen alles besproken kan worden. Dit houdt in dat we de coaching-vraag eerst uitgebreid bespreken, vervolgens samen doelen gaan stellen zodat we gericht kunnen gaan sturen in jouw gedrag om deze doelen te behalen.

De basis van coaching is bewustwording van je eigen gedrag en verantwoordelijkheid nemen voor je acties. Dit zijn dingen die je kunt leren. En leren doe je door te doen. 

Mijn coaching is concreet en doelgericht. Ik gebruik daarbij coachingsmodellen van bijvoorbeeld Maslow, Kolb, Eberspacher en Covey waarmee je de ontastbare emoties tastbaar kunt maken. Deze modellen maken daarmee de groei in gedragsverandering meer zichtbaar, wat motiverend werkt.


Ben je geïnteresseerd en gemotiveerd om aan de slag te gaan of wil je meer informatie? Stuur me dan een bericht via het contactformulier en meld je aan voor een gratis (en vrijblijvende) intake.

"Iets leren en niets doen staat gelijk aan niets leren. Iets weten en niets doen staat gelijk aan niets weten" (Covey)