MF Performance Coaching
 
GEDACHTEN VERANDEREN naar WERKELIJKHEID

"Dit was de eerste keer dat ik een coaching sessie volgde en ik vond het fijn hoe ik geholpen werd door Mark.  Dankjewel!"

"Met zijn enthousiasme en structuur heeft hij mij goed geholpen om mijn coachings-doelen te realiseren."

Ben je gemotiveerd om je doel te bereiken, maar vind je dat je te weinig resultaat behaalt? MF Performance Coaching helpt om jouw GEDACHTEN te VERANDEREN naar WERKELIJKHEID. Check de reviews om te zien wie jou voor gingen!

GEDACHTEN - In de eerste fase gaan we jouw dromen en/of doelen concreet maken en onderzoeken waar je nu staat, wat jouw belemmeringen zijn en wat jij nodig hebt om jouw gedrag te veranderen.

VERANDEREN - In deze fase maken we een plan van aanpak om de beoogde verandering vorm te geven. Dit plan bevat korte termijn- en lange termijndoelen en is zo opgesteld dat het past bij de manier waarop jij het makkelijkst nieuw gedrag aanleert.

WERKELIJKHEID - In deze fase evalueren we de uitvoering van het plan. Wat ging goed, wat waren belemmeringen en wat heb je geleerd over jezelf?

Ben jij gemotiveerd genoeg om jouw doel te gaan bereiken? Stuur me dan een bericht via het contactformulier en meld je aan voor een gratis (en vrijblijvende) intake!