MF Performance Coaching
 
GEDACHTEN VERANDEREN naar WERKELIJKHEID

Achtergrond en aanpak 

Na het behalen van certificaten voor (HBO) Coaching, Praktische Psychologie en Sportpsychologie en 3 jaar werkervaring als coach, wilde ik me volledig richten op dat waar ik de meeste voldoening uit haal, namelijk 1 op 1 coaching om mensen te helpen hun doelen te bereiken!

Na de middelbare school had ik zoals velen geen idee welke studie ik zou willen volgen. Na een verkeerde studiekeuze en een rondreis door Australië heb ik voor HBO Hotelmanagement gekozen omdat deze breed georiënteerd was. Ik heb deze opleiding afgerond, maar in de jaren er na ben ik er pas achter gekomen wat mijn droom was: mensen helpen, en dan vooral mensen beter te laten presteren. De vraag "waarom bepaalde doelen niet worden behaald die wel binnen de mogelijkheden liggen" is de basis van mijn interesse voor coaching.

Ik hou van een gestructureerde aanpak, waarbinnen alles besproken kan worden. Dit houdt in dat we de coaching-vraag eerst uitgebreid bespreken, vervolgens samen doelen gaan stellen zodat we gericht kunnen gaan sturen in jouw gedrag om deze doelen te behalen.

De basis van coaching is bewustwording van je eigen gedrag en verantwoordelijkheid nemen voor je acties. Dit zijn dingen die je kunt leren. En leren doe je door te proberen. Maar wat is de trigger om de eerste stap te zetten?

Ik gebruik graag coachingsmodellen van bijvoorbeeld Maslow, Kolb, Eberspacher en Covey waarmee je de ontastbare emoties tastbaar kunt maken. Coaching is dan ook zweverig, maar concreet en doelgericht. Deze modellen maken jouw groei in ons proces dan ook meer zichtbaar!

Ben je geïnteresseerd en gemotiveerd om aan de slag te gaan of wil je meer weten over mijn aanpak? Stuur me dan een bericht via het contactformulier en meld je aan voor een gratis (en vrijblijvende) intake!

Iets leren en niets doen staat gelijk aan niets leren!